UK's Records & KNA Media di PPR Pudu Ulu

Amy memberi hadiah kepada pemenang 'shuffle'
Gerai Lomico
Bunting
Pertandingan 'shuffle'
Pertandingan tiup belon anjuran TMPada 27 & 28 hb Jun yang lalu, UK's Records dengan kerjasama KNA Niaga Media telah mengadakan Pertandingan Pencarian Vokalis UK's bersempena Program Celik IT anjuran Persatuan Penduduk dan TM. Program yang berlangsung selama 2 hari, telah mendapat sambutan yang menggalakan dari semua penduduk.


Selain dari pencarian bakat baru, aktiviti yang telah berlangsung pada program tersebut adalah pertandingan tarian "shuffle" dari kanak-kanak di situ, pertandingan "musical chair", sukaneka, dan sebagainya.
Begitu banyak penyertaan diterima pada hari itu. Namun, pencarian selama 2 hari berakhir apabila Mohd Jefri dipilih sebagai pemenang, dan diikuti oleh adik Shapizul.

Walaubagaimanapun pencarian bakat-bakat baru tetap diteruskan. Sesiapa yang terpilih akan menjalani latihan bersama KNA dan juga UK's Record di Akademi KNA. Sesiapa yang berminat untuk menyertai latihan vokal, bengkel lakonan dan juga bengkel memahirkan bermain alatan muzik, bolehlah menghubungi KNA Niaga Media segera.

KNA NIAGA MEDIA - 03-9200 1777 / 2777 @ 017-254 9001

Comments

Popular Posts